top of page
IMG_4539_bewerkt.jpg

We beschikken bij CAMlab over een veelzijdig en zeer modern machinepark.

CNC Freesmachines

Machinepark

We beschikken bij CAMlab over een veelzijdig en modern machinepark. We hebben verschillende 3-assige CNC Freesmachines waar we elke vorm mee kunnen realiseren. De freesmachines lenen zich uitermate geschikt voor hout, plaatwerk, maar ook kunststoffen en aluminium kunnen uitstekend gefreesd worden met onze machines. De freesmachines zijn zeer degelijk gebouwd en hebben een maximale tolerantie van 0,2mm. 

Onze grootste machine heeft een werkoppervlak van 3 bij 2 meter bij 20 cm. DIt is ideaal voor 2D plaatwerk, maar ook voor 3D freeswerk. Bij 3D freeswerk kunnen we met behulp van geavanceerde CAD en CAM software de 3D modellen opdelen in zogenaamde ''slices'', waardoor we het model deel voor deel uitfrezen. Verlijming van de delen is bij assemblage ook mogelijk. Bekijk onze projecten om te zien hoe we dit doen. 

Inklemming van freeswerk wordt gerealiseerd met behulp van een vacuümbed. Er bevinden zich 6 vacuümgaten op het freesbed, die onafhankelijk van elkaar kunnen worden bediend. Een 5KW vacuümpomp trekt het materiaal naadloos vast tegen het werkbed. Op die manier kunnen wij snel, tolerantieloos en schoon werken. 

Werkbereik
290x200x70mm
Tolerantie
0.2mm
Geschikt voor:
Klein freeswerk, hout, kunststof, 2D/3D

Werkbereik

2000x3000x200mm

Tolerantie

0.2mm

Geschikt voor:

Alle materialen, 2D/3D

Carvey CNC machine
IMG_3859.jpg

ELE 1530

Carvey

Snijgereedschappen

Wij gebruiken bij CAMlab snijgereedschappen met verschillende diameters. De spantangen die wij gebruiken hanteren freesbitjes aan met diameters die varieren van 0.5mm tot 20mm. Op die manier kunnen we bij elk CNC freesproject het juiste snijgereedschap voor de opdracht kiezen, en op die manier snel én toch nauwkeurig CNC frezen. Onze projecten lopen uiteen van zeer fijne aluminium onderdelen tot groot plaatwerk. 

Ook CNC frezen bij CAMlab?

Neem contact met ons op om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Of upload meteen je 2D of 3D tekening, en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

bottom of page