top of page
Prototyping tekenen

Bij CAMlab ontwerpen én maken we onder 1 dak. We kunnen dus integraal met je meedenken.

Tekeningen digitaliseren

Loop je rond met een idee maar weet je niet hoe je dit ten uitvoer moet brengen? Heb je al tekeningen gemaakt maar lukt het niet deze te digitaliseren?

Bij CAMlab ontwerpen én produceren we onder 1 dak. We zijn geen knoppendrukkers, maar vakbekwame productontwerpers die het ontwerpproces begrijpen. We kunnen je helpen bij het vertalen van jouw idee naar een concreet ontwerp en prototype.  

PRODUCTONTWIKKELING

CAMlab kan je helpen bij productontwikkeling. Of je nou in de schetsfase zit en een eerste prototype wilt, of in de productiefase en het model productietechnisch wilt laten evalueren, wij kunnen je helpen.

We bieden ontwerpsessies aan waarbij we met jou om de tafel gaan. Samen werken we jouw ontwerp uit tot een produceerbaar  2D/3D model. Met behulp van digitale maaktechnieken produceren we dit vervolgens.

Het eindresultaat is een fysiek prototype wat je mee terug neemt en waar je concreet mee verder kunt.

Het grote voordeel van deze dienst  is dat ontwerp én productie onder 1 dak plaatsvinden en je hier geen apart bedrijf voor hoeft in te zetten.

PROGRAMMA'S

We werken met verschillende softwarepakketten. Voor 2D en 3D werk gebruiken we Autodesk Fusion 360. Met dit pakket kunnen we ontwerpen, simuleren, animeren,  renderen en technisch tekenen. We zijn in staat in bijna elk denkbare 2D of 3D bestandsformaat te leveren.

Autodesk-Fusion-360-logo.png

MEER WETEN?

Kantoor & Postadres

CAMlab
Driemanssteeweg 634 
3084CB Rotterdam
KvK: 62921215
BTW nummer: NL217446772B01
Vragen? Neem contact met ons op.
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag – 9:00 tot 22:00
Bel voor een afspraak.
Anker 1
bottom of page