top of page
Carvey Workshop CNC

DIGITAL MANUFACTURING 
WORKSHOPS

CAMlab biedt workshops aan waar jij als ondernemer concreet verder mee kunt. Vakkundig en praktijkgericht. Niet lullen maar poetsen!

We zijn experts op het gebied van digital fabrication. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van CAD en CAM? Wil je als ondernemer de innovatieslag op het gebied van digital fabrication maken maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ben je een hobbyist en wil je kennis maken met CNC frezen? Kom dan een workshop volgen bij CAMlab. We bieden praktijkgerichte workshops aan waar je wat aan hebt.

 

WORKSHOPS

TESTIMONIALS

Best wel een steep learning curve, het CNC frezen, maar Niels sleept je er met grote inzet en enthousiasme doorheen en daarna kun je (met een beetje extra advies en nazorg :-)) lekker frezen!

Saar Snoek - Designer 

 

"Leuk, leerzaam en uitnodigend tot meer willen leren"

Edwin de Jong - CamperRepair BV

 

Heb een korte cursus gevolgd waar ik leerde middels Fusion 360 een ontwerp te maken en zelf uit te frezen met een CNC machine. Een erg nuttige cursus op de basics te verkennen.

Bas Hekking - Zelfs BV

 

Het was geweldig om in twee avonden te leren CNC-frezen! Niels weet alles en kan de basis goed uitleggen. Met een beetje ondersteuning kon ik een "open source" salontafel frezen die nu bij ons in de huiskamer staat.

Diderik van Wingerden - Think inno 

 

Zeer nuttig én betaalbaar. Goede begeleiding bij Fusion 360 en het frezen in de praktijk. De drempel was laag, waardoor het fijn was om te leren.

Rinke Baaima - Kunstenaar

 

De gewoon doen mentaliteit. Dat je je niet verliest in theorie, maar na 2 avonden zelf de machine bedienen en dus ook weggaat met iets dat men zelf heeft gefreest. Dat motiveert en maakt een relatief ingewikkelde maaktechniek toegankelijk/ laagdrempelig. 

Christoph Bellman  - Studio mgt

 

MEER WETEN?

Heb je vragen over één van de workshops, kun je op de aangegeven data niet, of wil je een aangepaste workshop of training? Neem dan contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken!

 

bottom of page