top of page
IMG_3545_bewerkt_bewerkt.jpg

CAMlab voert CNC freeswerk uit tegen scherpe tarieven. Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvende offerte!

CNC FREESWERK

Laat je CNC freeswerk uitvoeren bij CAMlab

CAMlab is een ontwerp en freesfabriek in Rotterdam. We zijn productontwerpers die techniek en ambacht samenbrengen. We doen dat met behulp van een geavanceerd machinepark, met onder andere verschillende CNC freesmachines. We denken met je mee en kunnen je adviseren op het gebied van ontwerp, materiaal en uitvoer.

We kunnen grote series CNC frezen , maar ook kleine series of enkele stuks behoren tot de mogelijkheden. We hanteren scherpe tarieven en hanteren géén opstartkosten. 

Mogelijkheden

We beschikken over een gevarieerd machinepark waarmee we een grote verscheidenheid aan projecten kunnen uitvoeren. Zo frezen we veel 2D plaatwerk in houtsoorten als multiplex of MDF. Denk aan projecten voor de stand en decor bouw, maar we voeren ook veel freeswerk voor de meubelbouw uit.

We frezen ook veel 3D objecten voor verschillende soorten markten. Voor architectenbureau's frezen we geregeld maquettes, en voor kunstenaars kunnen we grote 3D objecten frezen uit bijvoorbeeld EPS of MDF. Voor de jachtbouw produceren we geregeld mallen voor composiet onderdelen.

Waarom CNC Freeswerk uitbesteden aan CAMlab?

Het uitbesteden van freeswerk bij CAMlab in Rotterdam brengt een aantal voordelen met zich mee;

  • Voordelige tarieven.

  • Wij zijn productontwerpers, geen knoppendrukkers

  • Snelle levering

  • Creatief denken zorgt voor eindeloze mogelijkheden

  • Jarenlange ervaring

  • Levering door heel Nederland

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga direct naar onze CNC frezen pagina om onze werkwijze te bekijken, en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Je ontvangt binnen 24 uur al een voorstel! Heb je andere vragen die je direct met ons wilt bespreken? Neem dan meteen contact met ons op.

bottom of page