top of page
RDM-Rotterdam_bewerkt.jpg

Wij maken CNC frezen toegankelijk. Frezen in hout, kunststof en aluminium, in 2D en 3D

CNC FREZEN IN ROTTERDAM

Dé expert in CNC frezen in Rotterdam

CAMlab maakt CNC frezen in Rotterdam toegankelijk. Al jaren lopen we mee met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van freesmachines en hun aansturing. Hierdoor maken we CNC Frezen voor iedereen bereikbaar. Je kunt bij ons je freeswerk uitbesteden, van enkelstuks tot seriewerk.

In onze werkplaats in Rotterdam staan verschillende freesmachines, met een werkbereik van 2 bij 3 meter. Materialen zoals MDF, multiplex worden veel verwerkt. Ook kunststoffen en schuimen zoals EPS behoren tot de mogelijkheden. Bekijk onze projecten pagina om te zien wat voor opdrachten we graag oppakken!

Waarom CNC Frezen bij CAMlab in Rotterdam?

Onze freesfabriek is gevestigd in Rotterdam, op het voormalig RDM terrein. Deze locatie is uniek door zijn centrale ligging. Er liggen veel lijntjes met leveranciers van hout, kunststoffen en schuimen, zodat we vaak dezelfde dag het materiaal al binnen hebben. Daarnaast zijn we gelegen in het innovation district van Rotterdam. We hebben veel innovatieve bedrijven om ons heen, en werken hier nauw mee samen. Op die manier blijven we geprikkeld om voorop te blijven lopen in ons vakgebied.

Het laten CNC frezen bij CAMlab in Rotterdam brengt een aantal voordelen met zich mee;

  • Voordelige tarieven.

  • Wij zijn productontwerpers, geen knoppendrukkers

  • Snelle levering

  • Creatief denken zorgt voor eindeloze mogelijkheden

  • Jarenlange ervaring

  • Levering door heel Nederland

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga direct naar onze CNC frezen pagina om onze werkwijze te bekijken, en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Je ontvangt binnen 24 uur al een voorstel! Heb je andere vragen die je direct met ons wilt bespreken? Neem dan meteen contact met ons op.

bottom of page